Μους με αβοκάντο, μπανάνα και κακάο

2019-11-02

Υλικα

  • 600 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 300 γρ. ώριμο αβοκάντο
  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 60 γρ. κακάο άγλυκο
  • 3 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 100 ml γάλα φυτικό ή ζωικό


Εκτέλεση

Βάζουμε τις μπανάνες και τα αβοκάντο στην κατάψυξη για 15 λεπτά

Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν την υφής μιας μους.

Μοιράζουμε τη μους σε 6 ποτηράκια και αν θέλουμε μπορούμε να την αφήσουμε στο ψυγείο ώστε να κρυώσει είτε να τη σερβίρουμε αμέσως.

Tips:
- Εκτός από μέλι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ζάχαρη καρύδας, σιρόπι σφενδάμου ή και χουρμάδες δίνοντας στη μους τη γλυκύτητα που θέλουμε
- Μπορούμε να αρωματίσουμε με κανέλα ή φυσική βανίλια


Λιγοτερο απο 30' · 6 ατομα · Ευκολη

Τρικαλινό Όραμα © Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα 2019
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε